- Вярно ли е, че държите трупове на починали пациенти

...
- Вярно ли е, че държите трупове на починали пациенти
Коментари Харесай

Бенатова Хвърли Бомбата: Трупове Се Търкалят В Тоалетната На Столична Болница!

„ - Вярно ли е, че държите трупове на умряли пациенти в общата женска тоалетна в отделението на хора със срутен имунитет?

– Да, само че единствено за по 20 минути. После се почиства главно. И въобще, в болничното заведение има доста добра хигиена.

Това си говорихме с шефа на Националната хематология доцент доктор Бранимир Спасов. Можете да го видите какъв брой е безапелационен.

И макар че Регионалната здравна ревизия открива вътрешноболнични инфекции, управлението на хематологията упреква тежките медикаменти и диагнозите за гибелта на пациентите.

Министерство на здравеопазването изпраща заключенията в прокуратурата. Там да решат закононарушения или нарушавания стават в хематологията. Вярвам, че изводите няма да са изборни и няма да подминат всички по веригата.

Искам тези неща да се знаят. Затрупани сме от мръсни секрети. А мълчанието убива! “, написа преди часове в мрежата Миролюба Бенатова.

Всеки, който желае, може да откри и да гледа предаването й „ Миролюба Бенатова показва – Нарушения или закононарушения в хематологията “… в уеб страницата на Нова телевизия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР