Вярно е, че всеки мъж го възбуждат различни ласки и

...
Вярно е, че всеки мъж го възбуждат различни ласки и
Коментари Харесай

Ето Какво Искат Мъжете В Леглото

Вярно е, че всеки мъж го възбуждат разнообразни милувки и мисли, само че има някои неща в леглото, които всички мъже обичат. Ще те срещнем с тях.

Орален секс. Няма мъж, който да не се побърква от оралната обич. Това за мъжете е най-големия подарък. За да има многообразие в леглото най-добре започни с целувки на местата, на които най-вече обича да получава милувки, след което продължи с оралния секс. Той им доставя най-голямо наслаждение, даже повече от дамите

Много звук. Това не значи да стенеш мощно още преди да те е докоснал. Мъжете обичат звуците на наслаждение, които дамите издават. Това ги кара да се усещат по-могъщи и повдига егото им. Разбира се, в случай че не ти идва от вътрешната страна, не издавай звук, не всички дами го вършат. Няма смисъл да бъде престорено, защото не е същинско и сътрудникът ти ще усети, а това ще провали половия акт посред ви.

Да поемаш самодейността. Прелъсти го! Мъжете обичат да бъдат водачи, само че също по този начин доста се възбуждат, когато ти си основателя на тези прекарвания. Това ще му покаже, че ти също го желаеш толкоз, колкото и той теб. Предразположи го, сигурно ще му хареса желанието ти да му доставиш наслаждение. Също по този начин на всички мъже им харесва партньорката им да мастурбира пред тях, тъй че не се срамувай и му подари тази голяма приятност.

Сутрешен секс. Мъжете обожават да бъдат събудени от ласките на обичаната. Физически е по-лесно да бъдат възбудени по това време на деня. Освен това денят ти ще стане по-хубав след утринен секс.

Анален секс. На множеството дами тази концепция въобще не им подхожда. Аналният секс е табу. Прието е, че той доставя наслаждение само на мъжете, а дамите ги боли. Това е по този начин, само че единствено в случай че мъжът не знае по какъв начин да го направи. Аналният секс може да достави неземно наслаждение на всяка жена, в случай че сътрудникът и умее да я предразположи доста добре. Така че преди да му откажеш си намерения.

Ласките . Мъжете се побъркват, когато партньорката ги допира. Опитай се да схванеш кои са слабите му места или приеми предизвикването сама да ги откриеш. Без подозрение ще му доставиш извънредно наслаждение.

ВИНАГИ СЛЕД СЕКС ПРАВЕТЕ ТОВА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР