Вярно е, че не може да обичаш никой друг, докато

...
Вярно е, че не може да обичаш никой друг, докато
Коментари Харесай

Невероятни факти за мастурбацията

Вярно е, че не може да обичаш никой различен, до момента в който първо не обичаш себе си. Това се отнася и за вашето особено време уединено. Защото мастурбираме по собствен неповторим метод.
„ Диджействате ” ли на долния етаж или просто се забавлявате без непотребни екстри, само че наложително с оргазми, когато става въпрос за мастурбиране? Имате ли специфична техника за обич към себе си или към момента експериментирате?
Ако желаете да научите повече за обичаната загадка тематика на всички, прочетете тези обстоятелства, свързани със самозадоволяването, и по-късно се наградете. Знанието е секси.

1. Бил Клинтън е притиснат от републиканците да уволни основния хирург Джойслин Елдърс поради изказванията й, подкрепящи мастурбацията в интерес на половото здраве. Докторът споделя, че мастурбацията може да помогне при рецесията със СПИН. Сега в Америка честват Националния месец на мастурбацията в нейна чест..

2. Доказано е, че мастурбацията оказва помощ за ръководство на напрежението по-ефективно, укрепва мускулите на тазовото дъно, изпълва кръвта с ендорфини и е тип сърдечносъдово упражнение.

3. В Кънектикът през 17 век мастурбаторите можели да бъдат наказвани със гибел за дейностите си.

4. Мастурбацията с оргазъм укрепва имунната система.

5. Тези, които мастурбират постоянно, имат по-здрави бракове и по-добър живот.

6. Знаете ли, че Марк Твен е изнесъл лекция през 1874 година по тематиката за мастурбацията?

7. Научно потвърдено е, че возенето в метрото всеки ден е по-рисково за здравето от мастурбирането.

8. Някога имаше приложение, което учеше дамите по какъв начин да мастурбират. Наричаше се „ Happy Playtime “ и включваше анимационна вулва. За страдание, беше свалено от AppStore.

9. Докато 99% от мъжете могат да реализират оргазъм до края на това изречение, единствено 46% от дамите могат да реализират оргазъм от мастурбация в границите на три минути.

10. Повечето дами настояват, че мастурбират най-малко един път седмично.

11. Женската мастурбация е антична и сериозна процедура. Най-старото изображение на мастурбираща жена е глинена дрънкулка от Малта, датираща от 4-то хилядолетие пр.н.е.

12. Оргазмът е естествено болкоуспокояващо заради ендорфините, които се освобождават в кръвта.

13. Мастурбацията може да ви помогне да изградите резистентност против гъбични инфекции.

14. Вибраторът е изобретен от доктор за лекуване на нервност. Истерията била главно викторианският метод за въдворяване на дами в институции за това, че са „ прекомерно трагични “.

15. В Япония в действителност е нелегално да се вършат сексиграчки, които наподобяват на пенис. Така се ражда вибраторът във формата на заек.

16. Мъжете могат да реализират оргазъм, преди физически да еякулират.

17. Мастурбацията при момчетата може да помогне за подсилване на мускулния им тонус и да ги защищити от инконтиненция в бъдеще.

18. Забравете всичко, което знаете за обичайна мастурбация. Може да получите „ корегазъм “, до момента в който вършиме коремни преси.

19. Ако не мастурбирате, не значи, че сте фригидни. Не сте развалени и към момента обичате секса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР