Вярно е, че Наталия Гуркова е една от най-красивите ни

...
Вярно е, че Наталия Гуркова е една от най-красивите ни
Коментари Харесай

Топ красавицата Наталия Гуркова се раздвои: Виртуалният й образ няма нищо общо с реалния!

Вярно е, че Наталия Гуркова е една от най-красивите ни титулярки на Мис България. Или по-скоро беше от най-красивите. Богатата вдовица на Джордже Михалевич може да има всички пари на света, само че не е в положение да промени едно - посоката, в която тече времето.

Гуркова от дълго време към този момент трансферира 40-така и това от ден на ден й проличава. Еле пък в случай, че е почнала да прави корекции на кожата си от относително ранна възраст, които са нож с две остриета.

Дерматолози са безапелационни, че нито една кожа не може да бъде блъскана с филъри, ботокс и даже с коктейли от витамини непрекъснато. В един миг идва лимит, който не може да се премине, а следствието от честите " усъвършенствания " са все по-отпусната и немощна кожа.

Близки до Гуркова настояват, че това се е случило с нея и че сега лицето й е като на пластмасова кукла. Въпреки това възрастта ясно проличава по него и единственото избавление, най-малко за пред множеството хора, е фотошопът.

Доказателство за думите им е последната фотография на Наталия, която по този начин е замаскирала белезите на времето с филтри от телефона си, че наподобява не като снимана, а като нарисувана.

" Тук е играл не един, а най-малко пет филтъра. Горката, не може да се помири с неизбежното. Та тя напряко се е раздвоила - една е виртуално, друга действително. Комплекси, бате ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР