Вяра Тодева изпълни партийното назначение на ПП-ДБ и няма да

...
Вяра Тодева изпълни партийното назначение на ПП-ДБ и няма да
Коментари Харесай

Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко

„ Вяра Тодева извърши партийното предопределение на ПП-ДБ и няма да реализира нищо, с изключение на да забави с две седмици работата на Столичния общински съвет. “ Така общинският консултант от групата на Българска социалистическа партия Ваня Григорова разяснява върнатото от регионалния шеф на София решение за състава на комисиите в СОС и избора заместник-председатели.

„ ПП-ДБ-СС желаеха да вземат най-големите комисии. Те завоюваха на косъм и с този косъм желаят да завладяват всичко “, съобщи пред БТВ Григорова и напомни, че във всяка една комисия те имат най-вече общински съветници.

Григорова упрекна водача на националната левица – Корнелия Нинова, в работа против столичните социалисти на локалните избори.

Григорова, която оглави комисията по опазване на здравето и обществени въпроси в СОС, сподели, че предпочитала превоза, само че такова било контрактувано в групата на левицата.

Запитана дали има компетентност в областта на опазването на здравето, Григорова попита: „ Дали всички министър-председател има компетентност в опазването на здравето, в обществената политика. “

„ Столична община е отдала всички обществени грижи на неправителствени организации. Това е извънредно неприятно, тъй като тези организации значително са безконтролни “, сподели Григорова и даде поръчка да се бори против това.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР