Вяра Атова е едно от актуалните и популярни лица на

...
Вяра Атова е едно от актуалните и популярни лица на
Коментари Харесай

„10-те най“ на Вяра Атова

Вяра Атова е едно от настоящите и известни лица на музикалната сцена и от родния ефир. През 2009 година започва музикална кариера под псевдонима – AV. До момента има шест издадени авторски сингъла, с видео клипове към всеки един от тях. Дебютната ѝ авторска ария „ The One ” доближава 4-то място в MTV World Chart Express и е първата българска ария излъчена в румънския музикален канал – Music 1. Когато излиза „ Нямам време ”, колаборация с Young BB Young, единствено за 2 дни доближава повече от 100 000 гледания в портала Vbox7. След това с българска и британска версия се появява дуетът й с надарения рапър Били Хлапето – „ Един момент “.

Следва сингъла „ Тази нощ ”, а напролет на 2014 година дружно с Боян Ковачев реализираха взаимния си клип ‘‘Цифра време‘‘, който събра безчет аплодисменти освен на премиерата, а и в интернет пространството. Последният план ‘‘Тук и сега‘‘, сниман през август 2014 в морския Лозенец, напълно за малко съумя да се трансформира в един от последните летни шлагери за предишното лято. В момента певицата работи върху нови планове. AV може да се похвали с два ремикса от италианската диджей звезда Филипо Нарди, като единият от тях „ I Feel You “ влезе в саундтрака на „ Под прикритие 4 “.


За известно време Вяра дружно със Захари Бахаров бе водеща на „ Национална Лотария “ по Нова ТВ. През годините е работила в CITY Radio & TV като водеща на предаванията „ WebHit ” и „ City Life ”. Водеща е на концертите Loop Live от 2007 до 2009 година с присъединяване на международни звезди като Shaggy, Kelly Rowlаnd, Inna и мн. други. Както и през 2006-а води концерта Vodafone Live, който е събрал над 35 000 души. Участва във кино лентата „ Островът ” на Камен Калев – 2011 година.

Вяра Атова е следващата звезда, която поканихме да взе участие в самодейността ни „ 10-те най на… “. Ето нейната десетка.

1. Най-добре се усещам, когато… съм измежду обичани хора, на хубави и уютни места.

2. Най-голямата ми слабост… са пътешествията, хубавата компания, хубавата храна и вино и несъмнено кучето ми Зоуи.

3. Най-хубавият спомен от детството ми… е първото ми стъпване на сцена в детска градина в Русия. Беше прочувствено и несъмнено остави диря в мен. Все още си припомням този миг като че ли е през днешния ден.

4. Най-добрият съвет, който постоянно ще помня… е от баба и дядо, които ми повтаряха, че всичко би трябвало да се прави с обич и труд!

5. Най-нелепата неточност, която постоянно повтарям… е, че съм всеотдайна към хора, които не го заслужават.

6. До леглото си постоянно имам… книги, вода, телефон и козметика.

7. Пристрастен(а) съм към… музиката, любовта и компанията на обичания човек, морето и гледката към него.

8. Истинската жена… е блага, грижовна, отдадена, любвеобвилна,осъзната и знае какво желае.

9. Истинският мъж… държи на думата си и постоянно може да му се довериш. Като прибавим и качествата от същинската жена

10. За да завоюват доверието ми, трябва… Това е константна големина, която зависи от съответния човек, първите усещания, инстинкт и така нататък, и несъмнено в множеството случаи е добре да се гради и потвърждава.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР