VW Голф свойски пресича през насрещното движение на бул. Цариградско

...
VW Голф свойски пресича през насрещното движение на бул. Цариградско
Коментари Харесай

Поредният хулиган на пътя - този път не със силикон, а със син буркан

VW Голф " по роднински " пресича през насрещното придвижване на бул. " Цариградско шосе " и в дупка в мантинелата се шмугва в своето платно. При това става въпрос за " Цариградско " в региона на парка Врана, където скоростите са повече от съществени.

По-забавно към следващия извършител е, че не е Мис Силикон,... а на покрива му има наследник булкан.

Според пътния специалист Диана Русинова става въпрос за кола на Столичната дирекция на вътрешните работи(както обаче стана ясно около " Осемте джуджета " и Клуб SS - една от най-трудните за постигане информации е дали дадена кола е на полицията, б.р.).

От Столична дирекция на вътрешните работи нито удостоверяват, нито отричат пред Българска национална телевизия дали става въпрос за техен автомобил. Казват единствено, че се прави инспекция.

Русинова обаче не просто е уверена, а знае и с какво се занимава автомобилът извършител - той слага... " триногите " за санкциониране на недисциплинирани водачи.

" Аз съм безусловно сигурна, че това е автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи. Много постоянно сме го виждали този автомобил, който поставя камерите за скорост. На самите фрагменти ясно се вижда синият буркан, който стои от горната страна върху самия автомобил.

Лично аз съм извънредно втрещена от този случай. Това е доста жестоко нарушаване на всевъзможни вероятни правила. Тук има знак, който ясно демонстрира, че имате право да завиете надясно, т.е. излаз на София по бул. " Цариградско шосе ". Този лидер влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разграничителния остров с цел да отиде насреща ", описа Диана Русинова.

Тя упорства този човек от автомобила, който е чиновник на реда, да бъде дисциплинарно уволнен.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР