ВВС на ВСУ съобщиха, че над териториалните води на страната

...
ВВС на ВСУ съобщиха, че над териториалните води на страната
Коментари Харесай

Украинските военни свалиха над Черно море прехвален руски изтребител от четвърто поколение Су-35

ВВС на ВСУ оповестиха, че над териториалните води на страната в Черно море е бил свален съветски изтребител от четвърто потомство Су-35. Детайли не се оповестяват. 
 
" Минус още един противников аероплан! В края на денонощието на 21 май в териториалните води на Украйна в Херсонска област бе свален съветски изтребител Су-35! Обстоятелствата по утилизацията на съветския аероплан са в развой на уточняване ", гласи известието. 
 

 
Информацията бе доказана от началникът на прес-службата на ВСУ на силите за защита на Херсон Дмитро Плетенчук заяви за свален съветски многоцелеви изтребител Су-35.
 
" Зрелището със сваления Су-35 беше необикновено. Противовъздушна отбрана е мощ. Нощта стана по-интересна ", написа Плетенчук, само че скоро по-късно изтри известието си във фейсбук - съгласно мнения в мрежата - поради несубординирано даване на информация.
 
Според спомагателна информация от вътрешни източници - изтребителят е отивал да бомбардира Херсонска област. 

 
Въпреки това 1 свален аероплан попада в утренната сводка да Генералния щаб. Телевизионният канал ТСН добавя в понеделник сутринта, че самолетът е бил въоръжен с управляеми авиобомби и след поразяването му е паднал в Черно море покрай Железний порт. Пилотите са починали.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР