ВВС на САЩ разработват по-разпръснати бази, за да противодействат на

...
ВВС на САЩ разработват по-разпръснати бази, за да противодействат на
Коментари Харесай

Сателитни снимки показват как ВВС на САЩ възстановяват летище от епохата на Втората световна война от джунглата, за да се подготвят да избягват китайските ракети

Военновъздушни сили на Съединени американски щати създават по-разпръснати бази, с цел да противодействат на опасността, представлявана от ракетите на Китай.

Това изпитание включва създаване на открити уреди и рекултивация на неизползвани аванпостове.

Сателитни фотоси демонстрират до каква степен е стигнала работата на Тиниан, далечен, само че стратегически ситуиран тихоокеански остров.

Военновъздушни сили на Съединени американски щати претърсват Тихия океан за повече летища, търсейки други възможности на шепата разпръснати бази в района, които са построили и на които са разчитали от десетилетия.

Търсенето е част от старания за разпространяване на американските сили, с цел да се опълчи на възходящия обсег на китайската войска, която е създала ракети с огромен обхват, които биха могли да ударят мощно главните оперативни бази на Съединени американски щати при започване на война.

Американските войски се осмелиха да отдалечени кътчета на Тихия океан и до бази, рядко употребявани от Втората международна война насам – в това число остров Тиниан, където те си връщат летище, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР