ВВС на Холандия са вдигнали по спешност два изтребителя Ф-16,

...
ВВС на Холандия са вдигнали по спешност два изтребителя Ф-16,
Коментари Харесай

Холандия вдигна два изтребителя на тревога заради побойник

ВВС на Холандия са вдигнали по неотложност два изтребителя Ф-16, с цел да съпроводят аероплан от Абу Даби за Амстердам, откакто на борда му нападателен американец налетял на пердах, оповестиха локалните медии, представени от " Франс прес ".

" 29-годишен американец стана нападателен, откакто бил помолен от член на екипажа да се върне на мястото си ", посочи говорителката на холандската полиция. " Разрази се сборичкване и екипажът на самолета, дружно с други пасажери съумяха да обуздаят мъжа ", добавя говорителката.

Множество пасажери са били леко ранени, откакто американецът ги блъснал. На самолета е било издадено особено позволение да кацне неотложно на летище " Схипхол " в Амстердам, като полицията скоро по-късно е арестувала побойника. Мъжът е бил прегледан на летището, като са го определили като " объркан ". Американецът е бил признат в психиатрична клиника за наблюдаване.

Въпреки че са под бойна паника, холандски изтребители, които са въоръжени с ракети въздух-въздух, се подвигат по неотложност в извънредно необикновени случаи, показват от холандските Военновъздушни сили.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР