vВъв вторник беше твърдяно, че 26-годишният Джейк е решил да

...
vВъв вторник беше твърдяно, че 26-годишният Джейк е решил да
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island са объркани от „случайната“ сцена на Мая Джама, когато Джейк Корниш напуска

vВъв вторник беше твърдяно, че 26-годишният Джейк е решил да напусне вилата, макар че е бил там единствено три дни. В понеделник феновете откриха резултатите от общественото гласоподаване, което го видя да се свързва с някогашната си другарка Либърти Пуул, а във вторник дуото настоя, че няма " неприятна кръв " сред тях, защото и двамата са " траяли напред ".

В шоуто в сряда обаче Джейк взе прочувственото решение да напусне вилата. Джейк извика съгражданите си от острова в огнището, където сподели: „ Може ли всеки да отиде до огнището за минута. Бях тук, с цел да намеря любовта и тук няма никой, с който да имам тази връзка. Просто желая да оставя всички знаете, че отивам довечера. "

Съгражданите на Джейк от Острова гледаха шокирани на известието, до момента в който Джорджия Харисън добави: „ Всички ви поддържаме – обичаме ви! “ преди да си тръгне, Джейк дръпна някогашната Либърти за диалог, обяснявайки, че не желае да симулира това с никого във вилата. По-късно Джейк седна в изявление с водещата Мая Джама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР