Вуйчото на Кейт Мидълтън е бил арестуван за нападение над

...
Вуйчото на Кейт Мидълтън е бил арестуван за нападение над
Коментари Харесай

Вуйчото на Кейт Мидълтън обвинен във физическо насилие над съпругата си

Вуйчото на Кейт Мидълтън е бил задържан за нахлуване над брачната половинка си посред улицата.

Полицай разкрива, че е видял 52-годишния предприемач Гари Голдсмит да бие жена си след скандал в дребните часове на петък.

Таксиметровият водач Даниел Шефърд споделя, че 47-годишната Джули-Анн е била ударена в лицето при случая пред къщата на роднините на кралската двойка в Лондон. На мястото пристигнала полиция и кола за спешна помощ и отвели потърпевшата в болница.

Голдсмит е най-младият брат на майката на Кейт - Керъл Мидълтън. Той сега е в ареста за домашно принуждение. Делото против него ще стартира на 31 октомври.

28-годишният Шефърд споделя, че драмата е почнала, откакто докарал двойката им до първокласния им апартамент в Кенсингтън, Централен Лондон. Той изяснява, че те почнали да се карат още в таксито и траяли, откакто ги оставил пред дома им към 1.30.

Даниел споделя: "Той крещеше и я псуваше, тогава тя го плесна през лицето и очилата му паднаха. Тогава той се обърна и я удари в лицето с левия пестник. Тя падна и се удари неприятно на паветата. "
 Getty/Gulliver
Тогава таксиметровият водач изскочил от таксито и извикал: "Не можеш да правиш това! ". След това позвънил на незабавния номер.
Голдсмит от своя страна почнал да снима таксито и споделил: "Ще се оплача от тебе! ".

Джули-Анн била прегледана от парамедиците от пристигналата кола за спешна помощ, които установили насинено око. Скоро по-късно пристигнали и служителите на реда, които отвели брачна половинка с белезници.
 Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР