Вулгарни шеги, клишета, мъдри мисли. Шест дни, след като преби

...
Вулгарни шеги, клишета, мъдри мисли. Шест дни, след като преби
Коментари Харесай

Вместо зад решетките, Цветомир, пребил Ванеса, реди вулгарности във Фейсбук

Вулгарни смешки, клишета, мъдри мисли. Шест дни, откакто преби брутално майката на детето си, 29-годишният Цветомир Пенков продължава да поства в профила си " дълбогомислени " статуси ", вместо да разсъждава върху стореното зад решетките. Това откри репортерска инспекция в профила на насилника. 
Прочетете още
Миналата седмица 24-годишната Ванеса бе призната по неотложност в болница, откакто стана жертва на побой. Жертвата е постъпила за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крайници и ребра. Първоначално пред медиците е поддържала версията, че пострадванията са поради рухване по стълбите, само че малко по-късно признала истината за домашното принуждение, на което е подложена не за първи път. 

Въпреки нещастието, насилникът към момента не е хванат и се укрива. Във съдбовния ден мъжът е оставил жена си в безпомощнна и кървяща, със строшен таз и бедро, и е избягал дружно с 3- годишното им дете. Оставил го е при родителите си, които живеят във Видин и се скрил. Родителите на Ванеса са съумели дружно с полицията да вземат детето, само че настояват, че Цветомир продължава да заплашва момичето. 



И освен това! Вчера той е разгласил публикация за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на дамата, която след нанесените контузии, ще остане близо 2 месеца на легло. " Не вярвай на никого, животът е цялостен с подправени хора! ", " Силен човек е този, който е удрян от ориста и наранен от хората, само че все пак има силата да остане добър, ухилен и спредлив " написа Пенков в профила си, заемайки позата на жертва. 

Насилникът е разгласен за общодържавно търсене. Той е с дебело престъпно досие и присъди. 

Междувременно благодарение на доброволците от , стартира акция в помощ на пребитата жена. Яна Димитрова  съумя да събере средствата, необходими  за профилирания превоз, както и за медикаментите, които са нужни на този стадий. Заради тежките контузии, Ванеса ще остане близо 2 месеца на легло, а по-късно ще има интервал за рехабилитация. Очакват я дълготрайно лекуване и възобновяване, за които ще са нужни средства. Родителите към този момент са намерили рехабилитатор, който в идващите седмици ще работи с Ванеса. 

Всеки, който желае да им помогне, може да го направи, като се чуе с майка й, с цел да разбере по какъв начин е Ванеса, с цел да посочи от какво се нуждаят и в случай че реши да изпрати помощ до офис на Еконт гр. Видин, ул. Вела Пеева 2, +359885534748, Биляна Ванкова Цанова. Ще имат потребност от средства,за лекуването, които в случай че решите може да изпратите на сметката на мъжът на Биляна и да ви изпратят касови бележки за направените разноски (ако желаете текива,разбира се),тъй като Ванеса има натрапен запор, поради бърз заем.

Банка ДСК АД

IBAN BG57STSA93000027970372

BIC STSABGSF

Владимир Тодоров Генчов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР