Вуковар. В Хърватия е извършено шесторно убийство , след което

...
Вуковар. В Хърватия е извършено шесторно убийство , след което
Коментари Харесай

„Сител“ : В Хърватия е извършено шесторно убийство, убиецът се самоубил.

Вуковар. В Хърватия е осъществено шесторно ликвидиране, след което нападателят се е самоубил, осведоми македонският ефирен канал “Сител “ .
36-годишният палач Игор Наг от Вуковар в двора първо е ликвидирал някогашната си избраница Мая в двора, а по-късно майка и сестра си. Вътре къщтата е прострелял с револвер бащата на партньорката си и десетгодишния й наследник, както и различен мъж. Убиецът се е смилил единствено над детето си, 4-месечното си бебе от връзка с Мая. След убийството той е избягал, а часове по-късно се е самоубил, в къща на 15 километра от мястото на престъплението.
Съседите на убитото семейство са сюрпризирани от целия случай, заявявайки, че в никакъв случай не са чували за домашно принуждение в тази къща.
Хърватските медии обаче разкриват, че килърът Игор Наг постоянно е работил на ръба на закона. Като емигрант от Вуковар, без родители, той и брат му едвам са свързвали двата края. За да оцелее, той става таксиметров водач, а бъдещата си избраница е срещнал преди две години. Страницата му във Facebook е изпълнена със фотоси от щастливи дни с Мая и нейния наследник от предходна връзка Паоло, момчето, което е било убито. Полицията към момента проверява претекста, само че се приказва за ревнивост. В досието му има единствено една регистрация за нарушение на публичния ред и спокойствието.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР