Вучич връща задължителната казарма, стяга поделение на 90 км от

...
Вучич връща задължителната казарма, стяга поделение на 90 км от
Коментари Харесай

Вучич връща задължителната казарма, стяга поделение на 90 км от София


Вучич връща наложителната казарма, стяга отделение на 90 км от София. Днес разговаряхме за военната работа и евентуално ще вземем това решение, сподели той.
Президентът на Сърбия Александър Вучич
заяви през днешния ден, че „ евентуално “ ще бъде взето решение за връщане на наложителната военна работа, която ще трае 75 дни, съобщи белградската организация Бета, представена от Българска телеграфна агенция.
„ Днес разговаряхме за военната работа
и евентуално ще вземем това решение. Оценките са, макар че към момента не са завършени диалозите, че военната работа ще продължава два месеца, плюс 15 дни за извършения – общо 75 дни. Мисля, че това е минимумът, нещо, което всеки може да даде на страната си “, уточни Вучич, който посети през днешния ден членовете
на сръбската войска в планината Гучево.
Той добави, че военната работа ще бъде наложителна за мъжете и доброволна за дамите, както и че страната ще обезпечи „ не нищожно финансово обезщетение за работата в казармите “.
„ Разглеждаме всички страни и скоро
ще излезем пред вас (с информация) какъв брой и по какъв начин ще бъде платено, с цел да осигурим най-хубавите условия за нашите бойци. Трябва да запазим младежите, свързани
с ИТ бранша и да им предоставим
специфични условия, с цел да не се постанова да минават пехотинско образование, а в тези 75 дни да допринесат със знанията си “, означи Вучич.
Той добави, че е „ контрактуван “
и ремонт за казармите в Сомбор, Суботица, Кладов, Прибой и Пирот (който е на към 90 км от София).
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР