ВЦСКА са се хванали за главата заради слабата физическа подготовка

...
ВЦСКА са се хванали за главата заради слабата физическа подготовка
Коментари Харесай

В ЦСКА са се хванали за главата от слабата физическа подготовка на отбора

ВЦСКА са се хванали за главата поради слабата физическа подготовка на тима, която е главната причина за слабите резултати от началото на сезона, в това число и 0:1 от огромния противник Левски.

Дори при успеха над Ботев Враца си пролича, че след средата на второто полувреме " алените " отпадат физически и единствено ниското равнище на врачани разреши на отбора на Александър Томаш да не допусне гол до края на мача.
 Добруджа провежда благотворителна акция по време на мача против ЦСКА
Добруджа провежда благотворителна акция по време на мача против ЦСКА

В помощ на Емо Ангелов

" Мач Телеграф " написа, че се чака след края на есенния сезон в щаба на ЦСКА да влезе нов кондиционен експерт, който да организира зимната подготовка на тима. В момента на този пост е Илиян Митрев, който пристигна в първия тим по времето на Томислав Стипич.

Тогава той бе назначен за помощник-кондиционен треньор, а с идването на Александър Томаш бе назначен за титуляр на поста. Явно обаче тази рокада не е постигнала нужния резултат. За да влязат футболистите в нужната форма, Томаш организира минилагер в Банско, само че очевидно и това не дава резултат.

Преди да пристигна в първия тим, Митрев бе кондиционен треньор в Академията на ЦСКА, а преди две години бе на специализации в Барселона и Панатинайкос. Ако той бъде намален и върнат в школата, това е знак, че в ЦСКА желаят да се разделят с хората, които работиха при предходния треньор Томислав Стипич. Именно при него тимът записа нечуван срив от четири загуби след пет мача. Хърватинът бе уволнен след загубата от Арда в Кърджали с 1:2, която прати " алените " измежду изпадащите тимове.
 ЦСКА разгласи програмата си до дуела с Добруджа
ЦСКА разгласи програмата си до дуела с Добруджа

Мачът е на 29 октомври от 13:30 часа в Добрич

В щаба на ЦСКА са сигурни, че многото травми в тима са разследване от слабата лятна подготовка. Само в мача с Ботев се контузиха трима футболисти и трябваше да бъдат заменени, което пък попречи на Александър Томаш да направи позволените пет смени.

Все още не е ясно положението на Локило и Пинто, до момента в който за Бусато е ясно, че ще отсъства най-малко до Нова година.

Травмите на първите двама обаче се дължат напълно на недобрата подготовка, уверени са на " Армията ". Двамата съвсем несъмнено пропущат мача с Добруджа за Купата на България, което слага в сложна обстановка треньора Александър Томаш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР