Второто внуче на Бойко Борисов–Иван ще се вози на тузарска

...
Второто внуче на Бойко Борисов–Иван ще се вози на тузарска
Коментари Харесай

Внучето на Бойко с количка от Америка

Второто внуче на Бойко Борисов–Иван ще се вози на тузарска количка от Америка , научи HotArena . Подаръкът е от щастливата баба на малчугана и някогашна брачна половинка на премиера.

Докато самият Борисов бе под обстрел в Народното събрание, по време на раждането на щерка му, щастливата баба отпразнува новината със фотоси в обществените мрежи. Тя даже облече публично кученцата си, които са нейни любимци и ги щракна в обществените мрежи, след което се похвали с второто внуче, написа „ България през днешния ден ”.

На фотографията обаче бе и бебешката количка, с което Стела дискретно сподели какъв подарък ще донесе на бебето . И няма подозрение, че количката е подарък за втория правоприемник, защото дребния Бойко към този момент е огромен и няма потребност да го возят като бебе, разкриват другари на премиерското семейство.

Красивата докторка безусловно сияе от новината и е пощуряла от наслада. Тя е свалила и най-малко 10 години от възрастта си, като е толкоз подмладена, че може даже да съперничи по възраст на личната си щерка.

По всяка възможност Стела ще дойде допустимо най-скоро в София. Тя не съумя да участва за раждането на първородния си внук, само че се реваншира с куп играчки. Сред тях бе и един голям лъв, за който персонално майката на момченцето помоли.

И макар че малчуганът към този момент е на две години, лъвчето към момента е няколко пъти по-голямо от него, смеят се близки до премиера. Синовете на Венета са кръстени на дядо Бойко и на таткото Иван, а раждането на второто бебе мина напълно в фамилна среда.

Бебето бе изродено от брачна половинка на сестрата на Стела–бившия шеф на МУ проф. Виктор Златков, който докара на бял свят и дребния Бойко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР