Второто внуче на Ахмед Доган, което ще бъде момиче, ще

...
Второто внуче на Ахмед Доган, което ще бъде момиче, ще
Коментари Харесай

Памела на Демир Доган ражда в края на март

Второто внуче на Ахмед Доган, което ще бъде момиче, ще се появи в края на март, разбра HotArena .

Синът на Сокола Демир и жена му Памела към този момент са избрало име на бебето, което се пази в дълбока загадка. Фамилията още веднъж ще се довери на професионализма на известния гинеколог доктор Веселин Дяволов, в чиито ръце проплака и първия им правоприемник Адмир. Всички мерки към появяването на дребната към този момент са приключени, а Памела е поръчала даже бебешки розови дрешки за дъщеричката си. Съвсем прагматично с Демир са решили, че не е нужно да купуват всичко належащо отначало, а количката и детското столче за кола, които са употребявали за Адмир, още веднъж ще влязат в приложимост. 

Снахата на Доган признава, че тази й бременност е малко по-тежка от предходната, а до петия месец изпитвала известни неразположения. За благополучие към този момент се усеща доста по-добре и с Демир с боязън чакат появяването на момиченцето си. Двамата са двойка повече от три години, а любопитното е, че се срещат в Инстаграм, където синът на Сокола търси контакт с дъщерята на известния футболен управител Николай Жейнов. Отношенията им се развиват бързо и не след дълго заживяват дружно. Първородният им наследник Адмир се появи през декември 2018.

Първоначално желали да го кръстят на Доган, само че самият той настоял внучето му да не носи неговото име. Демир въпреки всичко зачел татко си като употребявал буквите " А " и " Д " от дребното му име, с цел да ги вплете в това на наследника си. Вероятно името на момиченцето също ще има символно значение, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР