Второто събитие от поредицата Успешните“ ще ви представи Диана Добрева

...
Второто събитие от поредицата Успешните“ ще ви представи Диана Добрева
Коментари Харесай

Поредицата Успешните в клуб Фарго представя актрисата и ...

Второто събитие от поредицата „ Успешните “ ще ви показа Диана Добрева - актриса и режисьор, тя е измежду най-уважаваните и сполучливи имена в българския спектакъл. Срещата е идната сряда 28 септември от 19:30 ч. в клуб „ Фарго “. Входът е свободен!

Поредицата „ Успешните “ цели да запознае младежите с изтъкнати експерти от сферите спорт, кино, спектакъл, литература, публицистика. Гостите споделят за извървения път до задачите, за които в миналото са мечтали. За качествата, които са им били нужни и грешките, които са позволили. Срещите се организират в клуб „ Фарго “, който нееднократно е приютявал събития, свързани с литературата и киното. Сред гостите досега са били извънредно сполучливи международни персони като Тед Кочев, Ейбъл Ферара и Биле Аугуст /режисьор на „ Къщата на духовете “/, както и голям брой родни известни артисти и режисьори. До края на годината поредицата събития „ Успешни “ ще ви запознае със седем вдъхновяващи имена. Събитията се организират с поддръжката на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 година..

След първата среща с писателя и публицист Иво Иванов провокирала голям интерес с голямо наслаждение ви представяме втория посетител - Диана Добрева. Актриса и режисьор, тя е измежду най-уважаваните и сполучливи имена в българския спектакъл. През 2006 година слага в Сфумато спектакъла „ Медея “, за който получава премия „ Аскеер “ за режисьорски дебют и номинация за премия „ Икар “. Следващият ѝ режисьорски театър е „ Макбет “ (награди Аскеер 2008 за костюми и музика).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР