Второто издание на тридневния регионален събор Куклен фест“ вече е

...
Второто издание на тридневния регионален събор Куклен фест“ вече е
Коментари Харесай

Кметът на Куклен: Ето такъв искам да виждам града- весел, пъстър, позитивен, красив, изпълнен с доброта

Второто издание на тридневния районен събор „ Куклен фест “ към този момент е в историята. Празненствата, песните и танците, националните хора, срещите с близки и другари, раздумка на чаша бира със скъпи хора,  усмивките и зареждащата страст от претърпяното ще останат задълго ярки у всеки претърпял празника.
Прочетете още
Емоцията от еуфорията и адреналина от вълнуващите три дни на това мащабно  събитие, проличаха и в прочувственото приветствие  на кмета Мария Белчева, в кулминационната последна вечер на празника: „ Да виждам по какъв начин се веселим и в трите дни на празненствата ни, по какъв начин греят очите ни, по какъв начин се виждаме с другари и близки, по какъв начин си споделяме добра дума. Танцувахме ръка за ръка на хубавите български хора - следвайки един темп и една сила. Ето подобен желая да виждам Куклен. Моят Куклен, мястото където пребивавам. Весел, цветен, положителен, хубав,изпълнен с добрина. Благодаря Ви по тази причина, че сте тук. Вие направихте празника същински! Пожелавам на всички положително здраве, положителни мисли и положителни каузи, добър живот! Пожелавам всички ние да се грижим за общината ни, по този начин както се грижим да домовете ни. Защото тук е нашият дом! “

Белчева означи, че с изключение на ден за празнуване, е ден и за признателност към всички, които са ни подали ръка. Тя изрече признателност от трибуната на Районното ръководство и Пожарната работа, по тази причина че постоянно се отзовават и вършат Куклен несъмнено място за живот, на лекарите и зъболекарите, които са извънредно всеотдайни и положителни експерти,  на читалищата и пенсионерските клубове, които се грижат за културния живот в общината.

Думи на благодарност насочи Мария Белчева и към представителите на бизнеса в района, за дългогодишното партньорство с общината  и присъединяване им в самодейностите, и за приноса им за  новото озеленяване на основната улица в Куклен.

Белчева обърна внимание и на хората, които подкрепят развиването на спорта при децата в Куклен. Специална признателност бе отправена и е един от най-големите филантропи в общината Куклен, който се грижи за обществено слабите хора към този момент 8 години, а дружно със брачната половинка му подариха плана за създаване на пристройката към новата група в учебното заведение и подкрепя озеленяването в централната част на основната улица в градчето. На всички тях, Мария Белчева благодари поименно.

 Белчева  отдаде респект и предложения на сцената доктор Румяна Горева, която по-рано тази година  получи призванието Почетен жител на община Куклен.

„ Ето това е община Куклен! Има положително! И то е тук измежду всички нас! И е извънредно време положителното да излезе на напред във времето! “- приключи изявлението си  Мария Белчева.

Община Куклен изрича признателност на всички участници, посетители и поданици на общината,  които посетиха празника, тъй като те го направиха същински и жив.

Специална признателност и на уредниците от „ Ясмина “ за техния професионализъм, положителна сила и уместност, и за това, че втора поредна година донесоха веселието в Куклен и ни научиха да се веселим от сърце и с душа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР