Второто издание на Гран При на Маями е събрало 270

...
Второто издание на Гран При на Маями е събрало 270
Коментари Харесай

270 000 зрители по трибуните за уикенда

Второто издание на Гран При на Маями е събрало 270 000 фенове по трибуните на уличното трасе. Това е с 30 000 повече спрямо предходната година.

Както и през 2022 надпреварата беше посетено от някои от най-известните хора в света – от Илън Мъск и Джеф Безос до Роджър Федерер, който поддържаше Люис Хамилтън.

Миналата година имаше доста почитатели, които се оплакваха от високите цени на билетите и неналичието на атмосфера, само че в този момент публиката още веднъж видя забавна конкуренция, допълнена от пробива на Верстапен от средата на колоната към челото на класирането.
 Състезанието в Маями може да стане нощно Състезанието в Маями може да стане нощно
Интересното е, че уредниците оповестиха, че всички билети са били продадени, а по време на надпреварата през вчерашния ден се виждаха празни места по трибуните.
 Макс след освиркванията: Тук съм, с цел да надвивам Макс след освиркванията: Тук съм, с цел да надвивам
„ Интересът беше доста по-голям, можехме да продадем по 150 000 билета дневно, само че това щеше да се отрази отрицателно на прекарването на пистата на почитателите, щеше да сътвори проблеми с напредването им, по тази причина си наложихме някои ограничавания ”, потвърдиха от офиса на уредниците.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР