Второто издание на Disco Music Fest: Back to the `80s

...
Второто издание на Disco Music Fest: Back to the `80s
Коментари Харесай

Диско легендите East 17, SNAP, No Mercy и Dr. Alban с концерти в Пловдив през юни

Второто издание на " Disco Music Fest: Back to the `80s (`90s) "  ще докара в Пловдив диско легендите East 17, SNAP, No Mercy и Dr. Alban на 23 и 24 юни, в които Летният спектакъл в парк „ Бунарджика “ ще се трансформира в неповторима дискотека навън, а легендите ще нажежат сцената, ще взривят публиката, като я провокират да танцува, да пее и да се забавлява. И това е напълно несъмнено, тъй като диското не е изчезнало - в противен случай, то претърпява един нов интервал на напредък и трансформация и никога не е за подценяване. Началото и в двете вечери е от 20.30 ч. За положителното въодушевление на обичаната аудитория ще има и DJ празненство под звездите. 
Прочетете още
Старт на фестивала на 23 юни ще дадат East 17, SNAP. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с присъединяване на No Mercy и Dr. Alban. 

Билетите за Disco Music Fest: Back to the `80s (`90s) са към този момент в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов “, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл и онлайн на Eventim.bg. 

За най-верните почитатели на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети. Събитието не е уместно за лица под 7 годишна възраст.

Лица на възраст сред 7 - 18 година могат да посетят събитието с билет и задължително придружени от родител/пълнолетен компаньон с постоянен билет. Придружителите показват персонална карта и билет за събитието дружно с попълнената „ Декларация за компаньон “ в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде потвърдена с ученическа персонална карта или копие на акт за раждане.

Декларация за компаньон се изисква съгласно член 8, алинея 3 и 4 от Закона за протекция на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се показа попълнена в 2 екземпляра.

Disco Music Fest: Back to the `80s (`90s)  се реализира с поддръжката на Община Пловдив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР