Второто издание на безплатната академия за програмиране и уеб-дизайн ще

...
Второто издание на безплатната академия за програмиране и уеб-дизайн ще
Коментари Харесай

Как се става програмист - научете повече сега!

Второто издание на безплатната академия за програмиране и уеб-дизайн ще стартира на 27 октомври, събота, оповестиха от общината. Това е една от самодейностите на Съвета за младежка политика. Академията продължава 4 месеца и цели да приготви всеки, който желае да се развива н IT-сферата.

Официалното показване на идното образование ще бъде направено този четвъртък от 19,30 часа в изложбената зала на ДКТ " Константин Величков ", където ще се организира обществена полемика на тематика " Пътят на програмиста ". Нужно е да се регистрирате, с цел да присъствате. Регистрация можете да извършите ТУК.

Ето и лекторите на обществената полемика „ Пътят на програмиста ”!

о Кристиян Боянов - full-stack developer, притежател на редица награди от надпревари и хакатони, в това число и на премията „ Джон Атанасов ” на Президента на Република България.

о Никол Димитрова - front-end developer в MClimate, където създава програмен продукт за ръководство на " умни " устройства.

о Николай Дерменджиев – програмист с умения в облачните технологии, мобилните и уеб приложения, freelancer и съосновател на TorusSoft Ltd.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР