Второто ежегодно издание на инициативата Мисия Супердок награждава най-обичаните от

...
Второто ежегодно издание на инициативата Мисия Супердок награждава най-обичаните от
Коментари Харесай

Мисия Супердок награди най-обичаните от пациентите лекари за 2021 година на бляскава церемония в София

Второто годишно издание на самодейността Мисия Супердок награждава най-обичаните от пациентите лекари за отминалата 2021 година на блестяща гала в София

Мисия Супердок е специфичен план на платформата superdoc.bg с поддръжката на фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл, който цели да отличи медиците, спечелили доверието, благодарността и любовта на пациентите си.

Казват, че най-важното нещо в живота на индивида е любовта, тъй като тя има доста измерения и включва в себе си благодарността, емпатията, прегръдката и алтруизма. Затова церемонията по награждаването на най-обичаните от пациентите лекари в платформата superdoc.bg мина като една превъзходна вечер на любовта и благодарността.

Любовта значи доверие, благодарност и грижа за другите и точно тези нейни аспекти въплъщават медиците, отличени в Мисия Супердок. В годините на пандемия българските лекари бяха отдадени на своето предопределение повече от всеки път и предоставяха професионална и човечна грижа за здравето на своите пациенти без значение от събитията.

Несъмнено думите на признателност от пациентите са най-ценната премия за всеки доктор и извънредно самопризнание. Поради това второто издание на Мисия Superdoc още веднъж си сложи за цел да отличи лекарите точно с най-голям рейтинг за миналата година в платформата в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Инициативата е замислена като самобитен бездънен реверанс и жест на почитание към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти и зад нея стои желанието да бъдат наградени и разпространявани още повече точно най-обичаните медици. Пълния лист с отличените можете да видите.
 Мисия Супердок Мисия Супердок
Специалната премия за най-високо оценен доктор в платформата за отминалата 2021 година взе доктор Милка Йонкова , акушер-гинеколог, някои от останалите отличени експерти бяха доктор Сийка Караджова, педиатър, доктор Гергана Владова, общопрактикуващ доктор, доктор Петър Костадинов, детски гастроентеролог, доктор Христо Георгиев, ендокринолог, доктор Ели Бачева, офталмолог, доцент Деян Анакиевски, уролог, доктор Василис Фурлакис, ортопед, доктор Василка Пердикацева, детски пулмолог, доктор Тодор Георгиев, хирург, доктор Нели Георгиева, кардиолог, доктор Георги Павлов, детски невролог, доктор Мариета Караджова, невролог, доцент Даниела Грозева, кожен лекар, доктор Зекерия Батмаз, УНГ експерт.
 Мисия Супердок Мисия Супердок
Организаторите споделиха, че това надалеч не е обстоен лист на всички изключителни експерти във и отвън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени за своя професионализъм и отношение към пациента. Мисия Супердок се утвърждава като годишна самодейност и заради това описът за съответната година ще се добавя и обновява с всяко новото издание.
 Мисия Супердок Мисия Супердок
Отличените лекари получиха специфичните златни значки „ Мисия Супердок “ , знак на самодейността, почетни грамоти и дарове от Ведра Интернешънъл и най-много любовта и признанието на своите пациенти.

Специални посетители на събитието бяха също Главният държавен здравен контрольор - доцент доктор, Ангел Кунчев д.м., известният епидемиолог и микробиолог Проф. Тодор Кантарджиев, както и експертът-консултант по инфекциозни заболявания проф. Георги Попов. Награди връчиха също госпожа Теодора Петрова, ръководещ сътрудник във Ведра Интернешънъл, и доктор Диана Милушева, член на Борда на шефовете във Ведра, както и госпожа Ваня Чонева, създател на Superdoc.bg и Весела Груева, Теменуга Димитрова и Ивелина Филипова от Superdoc и Healee.

За положителното въодушевление се погрижиха водещите Радослав Йорданов от Ведра Интернешънъл, както и надареният артист и артист Виктор Калев.
Развлекателната стратегия на церемония вечерта беше изпъстрена с прелестните певчески и танцови осъществявания на вокално-танцова групировка Врабчета и учениците от Националното учебно заведение за танцово изкуство в София. Чаровната Теодора Кулева пък развълнува публиката с магнетичен пърформънс с обръчи. Записът от церемонията можете да гледате в YouTube тук.

Супердок и Ведра благодарят на всички, които оставиха своето ревю на уеб страницата superdoc.bg и по този начин станаха част от задачата за шерване на положителното, на човешкото, на това, което върви ръка за ръка с високопрофесионалната грижа и компетентност в региона на здравната просвета. От своето основаване, в Superdoc са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили доктор посредством платформата. Именно този жест на признателност към получената здравна грижа стои в основата на самодейността Мисия Супердок.
 Мисия Супердок Мисия Супердок
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР