Второто четене на конституционните промени в НС ще е прeз

...
Второто четене на конституционните промени в НС ще е прeз
Коментари Харесай

Иванов се обади: Нямало коалиция

Второто четене на конституционните промени в Народно събрание ще е прeз декември. Това стана ясно от коментар на водача на „ Да, България “ Христо Иванов пред публицисти.

„ Очакваме на 6 октомври Народно събрание да гледа конституционните промени на първо четене. Ще станат известни рекомендациите на Венецианската комисия. Между първо и второ четене ще ги отразим, следим нещата. Около 6-7-и декември ще може да преминем идващото четене “, сподели той. И изясни, че измененията са били една от аргументите да бъде основано това болшинство. Дали има конституционно болшинство, ще забележим на второто четене, добави Иванов, като акцентира, че деликатно се следи дебатът на експертната общественост.

“Коалиция сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи няма. Коментарът на Борисов е във връзка с техните връзки, сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Движение за права и свободи сами дефинираха своята роля, споделиха че поддържат избрани политики. Без тяхното присъединяване в тематики, свързани със сигурността, мъчно щеше да се оправи държавното управление “, отсече Иванов след вчерашния коментар от Бойко Борисов, че ПП-ДБ и ГЕРБ са действителна коалиция и Движение за права и свободи е част от тях.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР