Второтдивизионният Янтра Габрово се похвали с чисто ново светлинно табло

...
Второтдивизионният Янтра Габрово се похвали с чисто ново светлинно табло
Коментари Харесай

Феновете на Янтра купиха светлинно табло за стадиона на тима

Второтдивизионният Янтра Габрово се похвали с чисто ново светлинно табло на стадиона „ Христо Ботев” в Габрово. То бе закупено от почитателите на отбора, които подариха нужните средства, оповестиха от клуба.

„ Инициативата за закупуване на таблото е на последователите на клуба и средствата бяха обезпечени от тях. 43-ма донори се включиха и събраха сумата от 2229.60 лв., която беше преведена на компанията снабдител.

Таблото е с размери 184 х 100 сантиметра и демонстрира резултат и минало време от началото на срещата. Големината на цифрите е 33 сантиметра. „ Бойното му кръщение “ ще бъде тази събота в домакинския мач на Янтра против водача във краткотрайното класиране на Втора лига - Етър (В.Търново).

Това не е единствената самодейност на последователите на Янтра. Те към този момент събират средства и за голямо зелено знаме с емблемата на клуба, с приблизителни размери 35/30 метра, което ще покрие един цялостен бранш от стадион „ Христо Ботев “. Миналата седмица почитателите закупиха и барабан, който към този момент се чу на „ Стадиона на мира “ в Перник при гостуването на „ Миньор “, се споделя в известието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР