Второразредната актриса от британски риалити продукции Катрин Оманеи реши да

...
Второразредната актриса от британски риалити продукции Катрин Оманеи реши да
Коментари Харесай

51-годишна парясница скандализира с интимните разкрития за принц Хари

Второразредната актриса от английски риалити продукции Катрин Оманеи реши да употребява шума към автобиографията на принца дезертьор – Хари, с цел да огласи интимната си връзка с него.

51-годишната през днешния ден лелка е изкарала къс романс със синьокръвния правоприемник, когато той е бил единствено на 21, а тя – на 34 години и с две пораснали деца. 

„ Хич не ми се има вяра да участвам в книгата на Хари – той е правоприемник на короната, а аз – разведена лелка “, стартира изповедта си пред в. „ Сън “ застаряващата русокоска. 
„ Запознахме се посредством общи другари. Първата ни вечер дружно приключи с грубо напиване в бар „ Еклипс “ в Кенсингтън “, твърди тя.

Според нея още същата вечер станало ясно, че принцът има „ страховит език “. Не става обаче ясно дали актрисата загатва за уменията му да се целува или за лиз-близ занимания посред им. Тълкуването оставяме на читателите.

По това време – напролет на 2006 година Оманеи към момента е омъжена, само че живее настрана от бащата на двете си отрочета. Дори към този момент е подала документи за бракоразвод. 
„ Хари е извънреден благородник – направи ми най-вкусния сандвич с бекон, който в миналото съм опитвала през живота си. Говорихме си с часове, боричкахме се, смяхме се… Накрая персонално ме откара вкъщи при двете ми дъщери Руби и Джейд, които бях оставила на бавачката.

Според Оманеи с принца са имали още три срещи, преди той да се покрие и да смени телефонния си номер. Причината – тяхната фотография се появява в таблоидите. И въпреки папараците да не съумяват да разпознават русокосата дама, Хари взема решение да резервира отдалеченост.

Второразрядната актриса твърди, че все пак не му се сърди, тъй като той бил млад и към момента много неузрял по това време. 
Три години по-късно инцидентно се видели в Барбадос и реакцията му била прелестна – вместо да се прави, че не я познава, Хари разбутал защитата, отишъл при нея, целунал я и я попитал къде са девойките. 

Тогава тя била прясно омъжена за повторно и не направила какъвто и да било опит да възвърне връзката си с кралската персона. Оманеи твърди, че има единствено прелестни мемоари от него и добавя, че той е заслужен правоприемник на короната. Категорична е, че в случай че бил с 10 години по-голям, щял да е съвършеният мъж за нея.
Източник: Уикенд 
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР