Втородивизионният Пирин (Благоевград) продължава със сериозната селекция и привлече още

...
Втородивизионният Пирин (Благоевград) продължава със сериозната селекция и привлече още
Коментари Харесай

Нови двама защитници и двама нападатели вече са част от Пирин

Втородивизионният Пирин (Благоевград) продължава със сериозната селекция и притегли още четирима нови играчи, с които попълненията тази зима стават шест. " Орлетата " привлякоха опитния бранител Любомир Гуцев, за последно капитан на третодивизионния Оборище (Панагюрище). Любопитното е, че Гуцев е младеж на Пирин, само че в никакъв случай не е играл за първия тим. Той имаше още три предложения от български тимове, както и една от БЮР Македония, само че избра Пирин поради амбициозния план, който се започва.

За офанзивата е притеглен Виктор Янев, който е нападател, само че може да бъде употребен и като дясно крило. 20-годишният артикул на школата на Черноморец (Бургас) е играл също по този начин за Нефтохимик и Ботев (Ихтиман). Като младеж травма стопира пробите му в шотландски клуб. В Пирин идват и двама някогашни футболисти на ЦСКА 1948. Това са нападателят Йоан Маринов и левият защитник Давид Стоянов.

Още 7 индивида на проби от аматьорския футбол ще бъдат тествани от старши треньора Петър Златинов. Първата подготовка е на следващия ден на стадион " Христо Ботев " в Благоевград.

Вчера Пирин анонсира привличането на още един централен защитник - Мирослав Пушкаров, който е играл за последно в Лейкнир (Рейкявик), както и вратаря Иван Аврамов от школата на Литекс (Ловеч).

В паузата Пирин се раздели с 9 индивида, като от клуба оповестиха, че за нито един от тях няма да бъде юридически опит да бъде връщан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР