Втородивизионният Литекс взе на проби 18-годишен нападател от отбора на

...
Втородивизионният Литекс взе на проби 18-годишен нападател от отбора на
Коментари Харесай

Литекс взе нападател от Германия на проби

Втородивизионният Литекс взе на проби 18-годишен нападател от тима на Обер-Роден от провинция Хесен. Това е Ариян Паязити, от албански генезис, роден в Сърбия, само че израснал в Косово. Младокът към този момент е направил една подготовка с " оранжевите ". Старши треньорът на отбора Живко Желев заяви за Българска телеграфна агенция, че Паязити ще остане на проби към седмица и в случай че покаже качества ще подпише с клуба. Той е и вид за заместител на голмайстора Тонислав Йорданов, който се завърна в ЦСКА-София, откъдето беше преотстъпен на ловчалии.

До момента Литекс се раздели още с централния си бранител Петко Ганев, преотстъпен на Ботев (Враца), Денислав Мицаков, Никола Борисов, Мартин Симеонов и Джулио Чаров. Сигурните нови имена в Ловеч за пролетния полусезон са 24-годищният десен бранител Мартин Сандов, младеж на Левски, притеглен от Локомотив (Горна Оряховица), вратарят Мартин Шейтанов от Поморие, 19-годищният Валентин Иванов, младеж на Берое, притеглен от Миньор (Раднево) и 17-годищният централен бранител Християн Петров, преотстъпен от ЦСКА-София, който е младежки национал. На процедура сега Живко Желев разполага с група от 21 футболисти, трима от които вратари за пролетния полусезон. Групата може да бъде попълнена с Ариян Паязити, в случай че той убеди треньорското управление, че има качества да играе в тима.

Първата контрола на Литекс от зимната подготовка, която ще протече напълно в Ловеч е на 25 януари с Локомотив (Горна Оряховица). След това са планувани инспекции с елитните Дунав (Русе) на 29 януари, Ботев (Враца), на 5 февруари и с Етър (Велико Търново) на 8 февруари. Тепърва ще се прецизира къде ще се играят мачовете според от атмосферните условия. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР