Втородивизионният Добруджа ще проведе 10 - дневен лагер в КК

...
Втородивизионният Добруджа ще проведе 10 - дневен лагер в КК
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Футболът стана атлетика

Втородивизионният Добруджа ще организира 10 - дневен лагер в КК Албена сред 20-и и 30-и януари по време на зимната подготовка. Това разкри старши треньорът на отбора Сашо Ангелов в изявление за " Дарик радио ". Няколко нови млади футболисти ще се появят на проби на старта на подготовката на 4-и януари от 14 часа. Ангелов е безапелационен, че желае да заздрави отбраната и да вдигне скоростта по фланговете. Сред сигурните противници за контроли са Дунав Рс, Спартак Варна, Черно море (2 проверки), Лудогорец II.
 Сашо Ангелов застава отпред на ФК Добруджа
Сашо Ангелов застава отпред на ФК Добруджа

От клуба оповестиха назначението

" Искам да играем пряк футбол. Ако някой не е забелязал, да забележи, че от 2000-ата година футболът стана атлетика в Европа, в света. Момчетата би трябвало да са готови добре, с цел да може да се изповядва този футбол. Това не го откривам аз. Хората доста преди мен са го разкрили, вижда се и на международното. В двуседмичната подготовка, след края на полусезона, загатнах какво тъкмо следва да променим. Най-радостното нещо е, че момчетата го одобриха добре и са задоволени от чувството за израстването им с всеки ден.

Добруджа е най-младият тим в групата, в случай че изключим Лудогорец II, който играе с юноши и имат опция да пускат играчи и от мъжкия тим. Оставаме на същото състояние и ще търсим още веднъж млади играчи. Искам да стабилизираме отбраната малко и да вдигнем скоростта по фланговете ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР