Втородивизионният Беласица (Петрич) се раздели с треньора Светлан Кондев, след

...
Втородивизионният Беласица (Петрич) се раздели с треньора Светлан Кондев, след
Коментари Харесай

Беласица остана без треньор

Втородивизионният Беласица (Петрич) се раздели с треньора Светлан Кондев, откакто отборът претърпя две провали в последните два мача - 1:2 вкъщи от Септември (София) и 0:1 при гостуването на различен кандидат за място в елита - Добруджа.

Петричани са в долната половина на класирането на Втора лига с 28 точки, единствено една пред първия заплашен от изпадане тим на Спортист (Своге). Но отборът по този начин или другояче през цялото състезание е в тези етажи на класирането, което очевидно е причина да бъде потърсено решение. В идната среща от шампионата отборът ще бъде воден от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев, а новият треньор ще поеме работата в понеделник. Това ще бъде трети ментор за " комитите " в границите на един сезон, откакто началото беше с Петър Колев.

" От управлението на ОФК Беласица бихме желали да Ви съобщим, че от през днешния ден Светлан Кондев и клубът се разделят, откакто тимът към момента не може да бъде сигурен в своето оцеляване във Втора професионална лига. След възобновяване на шампионата, клубът записва три загуби с по 1:0 и проваляне у дома с 1:2 от Септември. Липсата на точки накара управлението на клуба да се реши на смяна преди извънредно значимото домакинство против Струмска популярност ".

" Светлан Кондев е от лятото на предходната година в тима на комитите, като първо беше асистент треньор, а след напускането на Петър Колев се нагърби и краткотрайно с поста на старши треньор, само че след положителни резултати беше назначен за непрекъснато. Клубът благодари на Кондев за професионалното му отношение и приноса му към по този начин значимата битка за оставане в професионалния футбол и му пожелава доста триумфи в треньорската му кариера! В мача против Струмска популярност тимът на Беласица ще се води от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев. Клубът ще показа новия треньор в понеделник ", се споделя в известието на клуба.
 Шеф на Бела: Кой ще избавят, Своге ли? Та, те вървят 12 индивида на мач, половината от тях родители
Шеф на Бела: Кой ще избавят, Своге ли? Та, те вървят 12 индивида на мач, половината от тях родители

" Комитите " са гневни от съдията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР