Второ взривно устройство е намерено по пътя, по който е

...
Второ взривно устройство е намерено по пътя, по който е
Коментари Харесай

Откриха втора бомба, предназначена за Гешев. Прокурори излизат на протест

Второ взривно устройство е открито по пътя, по който е трябвало да мине основният прокурор. Бомбата е била сложено по маршрута, по който е трябвало да мине кортежът на основния прокурор на път към Турция. Впоследствие Иван Гешев се е отказал от това пътешестване.



Припомняме, по обед в местността " Ярема " на пътя сред Самоков и София бе взривена първата бомба, която, по знамение, не умъртви и не рани минаващия конвой на Иван Гешев, в който са пътували брачната половинка и двете му дъщери.

Прокурори, следователи и правосъдни чиновници излизат на митинг пред правосъдните покои в цялата страна поради атентата против основния прокурор.

Докато информацията за несполучливото нападение против Иван Гешев стремително обиколи всички медии, магистрати непринудено са решили да изразят своята неотстъпчивост против невижданата по своята смелост и размери офанзива против правораздаването и националната сигурност, предаде Българска национална телевизия.

Магистратите и чиновници от прокуратурата и следствието ще показват от 11:00 часа във вторник, както в поддръжка на основния прокурор, а по този начин също и с цел да покажат своята единност против опитите да бъдат сплашени, както мнозина от тях са разчели несполучливия атентат против Гешев.

Прокурорите били решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни офанзиви от страна на политици, стопански кръгове и адвокатските среди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР