Второ основно училище Никола Йонков Вапцаров“ в град Варна приключи

...
Второ основно училище Никола Йонков Вапцаров“ в град Варна приключи
Коментари Харесай

Педагози от Второ ОУ „Н.Й.Вапцаров” приключиха успешно втори европейски проект

Второ главно учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “ в град Варна завърши сполучливо втори европейски план, съфинансиран от стратегия ЕРАЗЪМ+ на Европейския съюз - “Предизвикателства и благоприятни условия на разликите “ № 2019-1-BG01-KA101-061605.

Съдържанието и задачата на обучителния курс " Introduction to Intercultural Education ", в който представители на педагогическия екип участваха, са свързани с потребностите ни и с поставените цели в европейския проект за развиване на учебното заведение – реализиране на независима учебна политика с европейска устременост в духа на мултикултурното съдействие.



Обучителната организация Esmovia в испанския град Валенсия  си сътрудничи с над 600 компании, обществени организации, учебни заведения  и неправителствени организации в цяла Европа, като им оказва помощ да изградят тактики за идентифициране на разликите и културното разнообразие в техните общности.



В продължение на година участниците в просветителния развой в учебното заведение - възпитаници, учители, родители, обмениха опит и споделиха принадлежности в името на общата цел на институцията: създаване на учебна среда на взаимно схващане, разговор и почитание.



Проектните оферти, в които  училището е бенефециент, кореспондират и ще не престават да са съобразени със устрема към създаване на Европейско просветително пространство, целящо новаторско, приобщаващо и учредено на полезности обучение, стимулиращо главните, цифровите и предприемаческите умения и построяването на европейска еднаквост в цялото ѝ разнообразие. 

----

На фотосите: Педагозите от Второ ОУ ”Никола Йонков Вапцаров ” по време на обучителния курс във Валенсия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР