Второ обвинение за грабеж срещу двамата приятели на застреляния 18-годишен

...
Второ обвинение за грабеж срещу двамата приятели на застреляния 18-годишен
Коментари Харесай

След грабежа, завършил с разстрел: Роднини на 18-годишния младеж завеждат дело

Второ обвиняване за обир против двамата другари на убития 18-годишен юноша Светльо Младенов от столичния квартал " Ботунец ". Роднините на простреляния от полицията след обир, завеждат досъдебно дело.

Близки на момчетата не престават да провеждат ежедневни митинги в квартала.

Междувременно двамата му другари на 15 и на 17 години през вчерашния ден получиха второ обвиняване от прокуратурата за това, че са откраднали 35 лв. от мъж в неделя вечерта. 

Съдът остави двамата младежи в ареста поради първото им обвиняване за обир над две девойки. Именно това бе повода да се стигне до гонене с полицията и пукотевица.

„ Искам да се покажат двете девойки. Детето ми не е палач и желая да го пуснат. Не е откраднал 1 милион. Не е имал проблеми с полицията “, сподели Йорданка Вълчева, майка на 17-годишния Траян.

Тя бе безапелационна, че в никакъв случай синът ѝ не е имал палка.

„ Видях се със сина ми, само че не ми дадоха да приказвам с него “, добави Вълчева. 

„ Понеже се приказва, че има две пострадали девойки, желаеме да излязат и да забележим по кое време са удряни. Как може техните родители да седят умерено, в случай че децата им са бити. Протестите за момента стопират до момента в който мине погребението на момчето, по-късно не престават “, добави Ася Велчева, която е част от уредниците на митинга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР