Второ място в Китай и 10-то в света за прогресиращата

...
Второ място в Китай и 10-то в света за прогресиращата
Коментари Харесай

Xiaomi става голям играч и на пазара за телевизори

Второ място в Китай и 10-то в света за прогресиращата компания

Телевизорите Xiaomi стават все по-популярни, сочат пазарните изследвания

След триумфите на пазара за смарт телефони Xiaomi навлиза решително и в бизнеса с тв приемници. През февруари т.г. китайският бранд се подреди измежду Топ 10 на водещите производители на тв приемници в света, а данни за март сочат второ място за компанията на пазара в Китай.

Телевизорите Xiaomi стават все по-популярни, като през предишния месец продажбите в Китай са надвишили 550 хиляди броя, оповестява Mydrivers.com. Този резултат трансформира Xiaomi във втория по величина снабдител на тв приемници в страната.

Първите тв приемници на Xiaomi от линията Mi TV се появиха на пазара през 2013 година, като от този момент до момента компанията неведнъж обнови гамата си, предлагайки модели в най-различни ценови категории.
още по тематиката
Данните за февруари отреждат първо място на Samsung на международния пазар за тв приемници. Корейският водач е следван от LG, а третата позиция е за китайската TCL.

Място в Топ 5 намират още Hisense и Sony. Xiaomi влезе в Топ 10 през февруари, като пред нея в местата от 6 до 9 се подреждат марките Philips, Skyworth, Sharp и Panasonic.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР