Второ лице на bTV напуска телевизията. Рано сутринта в неделя

...
Второ лице на bTV напуска телевизията. Рано сутринта в неделя
Коментари Харесай

Кошмар в bTV! Втора красавица напуска ефира

Второ лице на bTV напуща малкия екран. Рано сутринта в неделя Мариана Векилска, която е част от екипа на медията още от 2000 година, хвърли бомбата, че от началото на новата година поема по нов професионален път. Тя се впуска в ново предизвикателство отвън България и отвън сферата на медиите след 18 години на дребния екран.

В края на последното издание на утринния блок на bTV за тази година едно от лицата на предаването – журналистката Мария Цънцарова, също направи шокиращо самопризнание, поставяйки завършек на спекулациите, които от известно време се носят към ситуацията й.

Напоследък колежката на Антон Хекимян се появява в ефир в съмнително необятни облекла. Това наподобява много необичайно, тъй като хубавицата е буен обожател на вталените тоалети, които акцентират тънкото й кръстче. А из коридорите на медията се шушука, че завърналата се преди броени месец от майчинство журналистка скоро отново ще излиза по майчинство.

След като си изтегли „ здраве ” от баницата, направена от ранобудна колежка, хубавицата, подтикната от водещия, разкри пред цяла България, че чака второто си дете. " 2019 ще бъде доста специфична за мен и за моето семейство, тъй като се чака за повторно да стана майка. С доста неспокойствие чакам новата година ", призна тя. „ То е явно ”, сподели с усмивка Цънцарова, разяснявайки думите на Хекимян, че ще наблюдават бременността й.

Интересен шанс от баницата си изтегли водещият на предаването. За страдание, в случай че реши да извърши заръките на ориста, ще разочарова много хора. „ По-добре платена работа ” пишеше на листчето, което изтегли заралията. " Отиваме на по-високо равнище, по този начин ли да разбирам? ", разяснява шеговито той.

А лъчезарната му колежка Натали Трифонова с облекчение се усмихна, откакто прочете късметчето си. „ Страхувах се да не изтегля женитба или бебе. Много съм щастлива, тъй като ми се паднаха нови другари ”, показа хубавицата. /jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР