Второ денонощие продължава разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория

...
Второ денонощие продължава разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория
Коментари Харесай

Първо видео от злокобното място, където са открили убитата журналистка Виктория

Второ денонощие продължава следствието на жестокото ликвидиране на 30-годишната Виктория Маринова, административен шеф и водеща в телевизия ТВН. В Русе са към този момент вътрешният министър Младен Маринов и основният прокурор Сотир Цацаров, пише rusemedia.com.

Ето какво заяви старши комисар Теодор Атанасов, шеф на ОД на МВР-Русе:

„ Продължава дейната работа под управлението на Окръжна прокуратура-Русе, от чиновници на Групово дело Национална полиция и чиновници на регионална дирекция –Русе, по повод откриване на това тежко закононарушение. Проверяват се всички евентуални версии, работи се по всички направления.

Към момента ревизираме интензивно престъпния контингент, за който имаме данни, че е податлив към осъществяването на тоя вид закононарушения. Продължава работата по определяне на лица, които биха били възможни очевидци в хода на следствието, ревизира се видеонаблюдението на града, с оглед определяне обстоятелства и условия, които биха ни помогнали за един сполучлив край. Проверяват се доста лица и възможна тяхна съпричастност към осъщественото закононарушение, само че все още арестувано лице няма. Активно се работи по всички евентуални версии, телефонът не е открит, само че се прави всичко належащо в тая връзка. Извършват се инспекции за възможни пациенти на Центъра за психологично здраве, които са склонни на такава експанзия, инспекциите не престават “.

Довечера от 18.30 ч ще има бдение за Виктория пред Паметника на свободата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР