Второ денонощие продължава издирването 12-годишния Сашко от Перник. Тази нощ

...
Второ денонощие продължава издирването 12-годишния Сашко от Перник. Тази нощ
Коментари Харесай

България будна! Няма следа от 12- годишния Сашко от Перник ! Доброволци и спасители от Благоевград, Дупница, Кюстендил, София се включиха в издирването

Второ денонощие продължава издирването 12-годишния Сашко от Перник. Тази нощ в издирването се включиха доброволци от цялата страна. Да търсят детето дойдоха спасители от Благоевград, Дупница, Кюстендил. Служители на ЮЗДП търсят момченцето с високопроходими джипове в гористите местности над Перник.

Вчера бяха подадени десетки подправени сигнали за местонахождението на детето, които изнервиха и доброволци и служители на реда. Рано тази заран част от доброволците разговаряха с бащата на Сашко, който търсеше сина си с колата си. Обградиха го и го засипаха с въпроси, част от които неуместни и извънредно нападателни, вживявайки се в ролята на психолози, служители на реда и следователи.

Човекът изясни какви са навиците на детето му, пробвайки се да удовлетвори питащите дами, които прекрачиха границата и даже направиха опит за скандал с него- обвинявайки го, че е пускал детето си да се разхожда единствено. Във Facebook групата " Да намерим Сашко " има видео на този дълъг и извънредно непосилен за бащатаразпит, на което се чуват всевъзможни догатки.

Чува се глас на жена, която споделя " Аз няма да мръдна от тук, до момента в който не разплета случая ", елиминирайки ролята на експертите и ангажираните със случая служители на реда и проверяващи. Бащата, койтоне е спал 40 часа и е на успокоителни, се опитваше да изясни всичко до най-малка детайлност, а разпитващитесякаш го укоряваха, съмнявайки се в казаното.

От детето, което е аутист, няма диря. Бащата му опита да каже, че е приказвал с екстрасенска, която " видяла " мястото, където е Сашко, стоял сгънат, студено му е и плаче, разказът му бе секнат от напориста руса жена, която го прекъсна нападателно "

Това не ме интресува, казвай друго... Но за какво да не отида да я взема от София, опита се да се отбрани бащата, само че гласът му остана нечут. Вчера неведнъж доброволци и полиция тичаха по подправени сигнали, по тази причина се роди предложение

" Ако не се откри не може ли Общината и полицията да се провеждат нито едно дете в града да не излиза на улицата до 12 часа през днешния ден? Така единственото дете на улицата ще е Сашко. Защото сега всяко дете на забележима възраст 12-години може да се обърка с търсеното, а то самото може да е на 10 км от града, единствено в гората или планината. Това е просто предложение, по този начин сигурно ще се види дали детето е още в града. ", предлага Бисер Янакиев.

Има и други оферти, догатки, организацията по издирването към този момент е по-добра, а жителите споделят в няколко канала и се разпределят в разнообразни региони, само че от момченцето диря няма. Следим случая...

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР