Вторник (20 април) беше изключително турбулентен ден за световния футбол.

...
Вторник (20 април) беше изключително турбулентен ден за световния футбол.
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за новия формат на Шампионска лига

Вторник (20 април) беше извънредно турбулентен ден за международния футбол. Тема №1 -, бълваше всевъзможни информации до късните часове на деня, когато всичко се обърна с краката нагоре. Английските клубове, участващи в Суперлигата, под паника започнаха да се отдръпват от новосъздадения шампионат и да се връщат към.
За някои повода за отказването на клубовете е острата реакция на почитателите в целия свят. За други - това са две вести, свързани с Шампионска лига, които в целия океан от вести за Суперлигата останаха незабелязани. И това са, че 1) Шампионска лига трансформира формата си и 2) УЕФА налива спомагателни 6 милиарда евро в Шампионска лига. Дали отдръпналите се клубове са огромни " романтици ", или са взели решението още веднъж въз основата на пари - ще стане ясно напълно скоро.
 Това са футболистите, които ще пропуснат Европейско и Световно поради Суперлигата Това са футболистите, които ще пропуснат Европейско и Световно поради Суперлигата
Огънят към Европейската Суперлига продължава да се разраства, а думите на президента на УЕФА Александър Чеферин, че футболистите, кои...
Фактите сочат, че единствено часове след двете вести, идващи от Европейската футболна централа, клубовете всеобщо започнаха да се завръщат към корените си. УЕФА откри точните закани и обещания, с които да убеди грандовете на Острова, че Шампионска лига е тяхното занятие. Какво обаче предлага УЕФА на клубовете и с какво се разграничава (или прилича) от новосъздадената Суперлига?
От сезон 2024/25 Шампионска лига ще бъде с нов формат. Обясняваме какво ще се промени, какво ще остане същото, какво значи за почитателите, по какъв начин въздейства на другите клубни надпревари на УЕФА и разликите със Суперлигата.
Как ще се промени Шампионска лига от сезон 2024/25 -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР