Вторият в евролистата на ДПС Делян Пеевски се появи в

...
Вторият в евролистата на ДПС Делян Пеевски се появи в
Коментари Харесай

Делян Пеевски се появи в предизборната кампания


Вторият в евролистата на Движение за права и свободи Делян Пеевски се появи в предизборната акция. Според известие на фейсбук страницата на младежкото Движение за права и свободи във Велиград той е взел участие в благотворителна вечеря за жителите на село Пашови, проведена от регионалното управление на партията в Пазарджик.
Вечерята е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. В известието се показва, че той е почел за поредна година празничната вечеря и персонално е поздравил жителите на село Пашови.
Делян Пеевски не се е появявал обществено от 19 април 2017 година, когато бе конституирано 44-ото Народно заседание. Той не върви на работа в Народното събрание и не участва на представянето на листата на придвижването. Според полетни данни, оповестени от уеб страницата "Биволъ ", до края на 2018 година той постоянно е летял до Дубай.
Сред гостите на вечерята във велинградското село Пашови са били Камен Костадин от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, депутатът Сергей Кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза, общинският водач на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движение за права и свободи.
По-късно Пеевски е посетил и селото Света Петка, където съгласно оповестената информация повече от час е разговарял "по другарски " с хората. "Мнозина желаеха просто да се допрян и снимат с един от най-влиятелните хора в страната, одобрен политик, човек същински обичан и почитан от своите гласоподаватели ", се показва в известието.
В диалога си с хората в Пашови и Света Петка Делян Пеевски е сложил акценти върху смисъла на идните в неделя избори за представители на Европейския парламент.
"Всички знаем, че бъдещето на една нация са младежите. Именно по тази причина ние от Движение за права и свободи излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, сполучливи и потвърдили се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите, като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина, за Движението за права и свободи ", се показва в известието./Дневник





Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР