Вторият тур от конкурса Lady Universe 2018 бе посветен на

...
Вторият тур от конкурса Lady Universe 2018 бе посветен на
Коментари Харесай

Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на Нациите в р-т Bulgar

Вторият тур от състезанието Lady Universe 2018 бе отдаден на обичайните носии на претендентките от целия свят

В атрактивната атмосфера на ресторат Bulgar Hotel Marinela 23-те хубавици, участнички в състезанието Lady Universe 2018, дефилираха в национални носии, обичайни за страните си. Изключително пъстро и екзотично шоу, под звуците на етно ритми, зарадва гостите. A домакините от ресторат Bulgar Hotel Marinela се бяха погрижили за изкусителни кулинарни шедьоври, шампанско и уютна атмосфера.

Традиционно японско кимоно, блестящи пера от Ямайка, изключителни шевици от Балканите, ексцентричен костюм от Съединени американски щати, богато украсена с ръчни елемнти бе носията на представителката на Кореа бяха единствено част от атрактивните костюми на претендентките за короната.

В духа на празненството, лицензиантът на състезанието Цвети Разложка и уредниците бяха поканили ансабъл ЧИНАРИ, които откриха вечерта с обичайно българска стратегия. Водеща на Вечерта на Нациите бе репортерът на Папараци Елизабет Методиева, а посетител изпълнителят, който се погрижи празненството да не стопира бе Владислав Славов.

Сред гостите, които участваха на втория тур от състезанието Lady Universe 2018 бяха ню йоркстият модел и моен блогър Мила Бог, която ще бъде и в журито на конкърса, бизнес дамата и филантроп Гергана Ташкова, тв водещата и модел Гери Дончева, Меги Савова, уредникът на " Мис Силикон " и ефирен водещ Мариана Маринова, певицата и стилист Ива Атанасова - Ivy, Мария Бонева - притежател на Code Fashion TV, националните шефове на страните участници в състезанието и други

Вечерта приключи с обичайно българско хоро, в което всички девойки се включиха.

Утре, на 19.10, в клуб MEGAMI ще се организира финалът на състезанието. Всички посетители ще имат удоволствието да научат коя е новата Lady Universe, както и ще схванат кои са специфичните награди за останалите участнички.

За повече информация следете: http://ladyuniverse.net/
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР