Вторият тур на изборите започна в спокойна обстановка, съобщават от

...
Вторият тур на изборите започна в спокойна обстановка, съобщават от
Коментари Харесай

Вторият тур на изборите във Варна започна в спокойна обстановка

Вторият тур на изборите стартира в спокойна конюнктура, оповестяват от полицията във Варна.

Предприети са всички нужни ограничения за опазването на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаването на умерено протичане на изборния ден. Служителите на ОДМВР - Варна са поели защитата на 506 секции на територията на региона.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са сътносими към дейностите на Министерство на вътрешните работи, на денонощната телефонна линия на министерството 02 90 112 98 и имейл [email protected], а за Варна - 052/ 615166.

Създадена е организация и звената на Дирекция „ Български документи за идентичност “ ще работят в днешния ден от 8.30 до 19 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите.

Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.

Служителите на Министерството на вътрешните работи се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР