Вторият тим на Локомотив (Пловдив) загуби тежко с 0:5 от

...
Вторият тим на Локомотив (Пловдив) загуби тежко с 0:5 от
Коментари Харесай

Оборище нанесе тежка загуба на дубъла на Локомотив

Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) загуби тежко с 0:5 от състезаващия се в Югозападна Трета лига отбор на Оборище (Панагюрище). Срещата се игра в Пловдив, а головете за гостите означиха Ивайло Аврамов и Георги Георгиев, а Васил Тачев наниза хеттрик. Преди десетина дни дубълът на Локо падна с 0:3 и от играещия в пловдивската окръжна група Спартак.

Срещата на стадион „ Пловдив “ стартира с 15 минути забавяне след гледище на шефа ДЮШ на домакините с цел да се изчакаха група футболисти трениращи с първия тим в Сандански да дойдат в Пловдив. Момчетата на Кириякос Георгиу диктуваха темпото през целия мач и интригата липсваше от мача. Още в третата минута Ивайло Аврамов откри резултата след центриране на Венцислав Гурков. В 7-мата минута Гурков завоюва дузпа, която осъществя Васил Тачев в жанр „ Паненка ”. В 14-тата минута Васил Тачев пресече топката след центриране и направи резултата типичен. Това накара шефа на школата на Локомотив Пловдив, Димитър Палазов да напусне стадиона прибързано.

В 23-тата минута Георги Георгие, Гайдата означи 4-тото попадение в мача. През второто полувреме влезнаха всички футболисти на оборище както и локалните гении Кристиян димитров, Иван Бараков и Димитър Евтимов. Положения още веднъж не липсваха като в 49-тата минута Васил Тачев излезна самичък против вратаря на домакините Кирил Акалски, опита се да го опит с хубав удар само че опитния пазач съумя да се намеси сполучливо. Това не се случи 3 минути по-късно когато още веднъж Тачев изпрати топката в мрежата след пряк фаул от 25 метра. Новото попълнение Димитър Петров уцели греда в края на мач след хубав удар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР