Вторият тест на 111-метровия пилон в Рожен излезе успешен. Това

...
Вторият тест на 111-метровия пилон в Рожен излезе успешен. Това
Коментари Харесай

От втория опит стана: Вдигнаха знамето до върха на пилона в Рожен

Вторият тест на 111-метровия стълб в Рожен излезе сполучлив. Това сподели във видео онлайн основателят за издигането му Симеон Караколев. Днес българското знаме с размери 40 на 25 метра беше издигнато до върха на оборудването.



Възможността за потреблението му беше мощно разколебана преди два дни, когато беше изработен първия опит за издигана на националния байрак. Той обаче беше несполучлив и знамето падна.



За утешение на последователите на издигането на пилона, вторият тест излезе сполучлив. Официалната гала за откриването на най-високия стълб у нас е планувана на 13 юли.

Проблемът с качването на знамето до най-високата точка натовари доста Караколев, откакто доста хора оповестиха пилона за знак за народен комплекс и подправено патриотарство. Той даде воля на гнева си през вчерашния ден във Facebook.

“Не е значимо какъв брой дребни мозъци са се опитвали да ме убедят, че фантазията ми е прекомерно огромна, значимо е единствено, че не са съумели. И аз, и хората до мен нямаше да стигнем до тук в случай че спирахме да хвърляме камъни по всички, които ни лаят. Вярвайте в себе си, в фантазиите си, имайте цели и обичайте България. Не е изгубен нито един ден, в който сте създали нещо! Загубен е оня, в който не вършиме НИЩО! “, написа в отговор на рецензиите Симеон Караколев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР