Вторият син на кралица Елизабет II, принц Андрю, деактивира профилите

...
Вторият син на кралица Елизабет II, принц Андрю, деактивира профилите
Коментари Харесай

Принц Андрю вече няма профили в социалните мрежи

Вторият наследник на кралица Елизабет II, принц Андрю, деактивира профилите си в обществените мрежи, до момента в който в Съединени американски щати против него се води гражданско дело за полово посягане.

Официалният акаунт на Андрю в Twitter @TheDukeOfYork в този момент се отваря със известие " Този акаунт не съществува ". Акаунтът му в YouTube също се отваря със известие за неточност и фотография на маймуна.
Мегън Маркъл може да е очевидец против принц Андрю в делото за полово принуждение
Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в делото за полово принуждение против принц Андрю. Предисторията - Вирджиния Робър...
Прочети повече
„ Дейли Мейл “ цитира източник, непосредствен до 61-годишния принц, съгласно който сметките му в Instagram и Фейсбук също са отстранени и към този момент не са в деяние.

Това се случва след известията от предходната седмица, че принцът е престанал да употребява купата си Негово кралско височество и също по този начин се е отказал от почетните военни трофеи, дадени от кралицата. Този ход на процедура го изважда от формалния кралски живот.

Обвинителката му Виктория Джуфре съобщи, че е правила секс с принца, когато е била на 17 години, откакто се е срещнала с него посредством починалия американски финансист и наказан педофил Джефри Епщайн. Принцът отхвърля обвиняванията, само че загуби делото за отменяне на гражданския иск.

Андрю се отдръпна от публичния живот като кралска персона през 2019 година след необятно осмивано изявление за Би Би Си, в което се опита да се оправдае за обвиняването, че е направил полово посягане над малолетна. Оттогава понякога е сниман да кара или да язди към частното имение на кралицата в Източна Англия, Сандрингам.
Нови рестрикции за принц Андрю
Британското кралско семейство е забранило на принц Андрю да се храни с по-големия си брат принц Чарлз и други членове на фамилията, п...
Прочети повече
Той не се появи на формалните сватбени фотоси, когато щерка му Беатрис се омъжи през 2020 година

Полицейски сектор в Девън, Южна Англия, е премахнал табелата, на която написа, че е открит от херцога на Йорк, базирайки се на недоволство от член на обществеността, заяви Би Би Си тази седмица.

Решението за отнемане на някогашния водач на хеликоптер от Кралските военноморски сили от почетните му военни звания е взето от кралицата и висши членове на кралското семейство.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР