Вторият син на британската кралица Елизабет Втора принц Андрю, херцог

...
Вторият син на британската кралица Елизабет Втора принц Андрю, херцог
Коментари Харесай

Принц Андрю остана без профил в социалната мрежа

Вторият наследник на английската кралица Елизабет Втора принц Андрю, херцог на Йорк, деактивира профилите си в обществените мрежи, до момента в който в Съединени американски щати против него се води гражданско дело за полово посягане.

Официалният акаунт на Андрю в Twitter @TheDukeOfYork се отваря със известие " Този акаунт не съществува ". Акаунтът му в YouTube също се отваря със известие за неточност и фотография на маймуна. „ Дейли Мейл “ цитира източник, непосредствен до 61-годишния принц, съгласно който сметките му в Instagram и Фейсбук също са отстранени и към този момент не са в деяние.

Това стана дни откакто английската кралица Елизабет II лиши купите на Андрю поради воденото против него дело.

Виктория Джуфре твърди, че е правила секс с принца, когато е била на 17 години, откакто се е срещнала с него посредством починалия американски финансист и наказан педофил Джефри Епщайн. Принцът отхвърля обвиняванията, само че загуби делото за отменяне на гражданския иск.

Андрю се отдръпна от публичния живот като кралска персона през 2019 година след необятно обсъждано изявление за Би Би Си, в което се опита да се оправдае за обвиняването, че е направил полово посягане над малолетна.

Оттогава понякога е заснеман да кара или да язди към частното имение на кралицата в Източна Англия, Сандрингам.

Той не се появи на формалните сватбени фотоси, когато щерка му Беатрис се омъжи през 2020 година

Полицейски сектор в Девън, Южна Англия, е премахнал табелата, на която написа, че е открит от херцога на Йорк, базирайки се на недоволство от член на обществеността, заяви Би Би Си тази седмица.

Решението за отнемане на някогашния водач на хеликоптер от Кралските военноморски сили от почетните му военни звания е взето от кралицата и висши членове на кралското семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР