Вторият сезон на сериала Вина на БНТ стартира в ефира

...
Вторият сезон на сериала Вина на БНТ стартира в ефира
Коментари Харесай

Премиерата на втори сезон на сериала Вина

Вторият сезон на сериала " Вина " на Българска национална телевизия започва в ефира на Българска национална телевизия.

Преди многоочакваното начало на " Вина 2 ", особено телевизионно предаване, предавано директно в ефира на Българска национална телевизия 1, събра звездите от актьорския състав и креативния екип на сериала. Към обичаните и добре познати артисти от първия сезон има нови лица - Мая Бежанска, Лилия Маравиля, Дарин Ангелов и други.

Този път, с изключение на да споделя актуалните истории от света на винарския бизнес, сериалът ще придвижи феновете и обратно във времето с вълнуваща история за прадядото и прабабата на основния воин.

Излъчването на първи епизод от втори сезон на сериала на Българска национална телевизия – " Вина " – е гледано от 430 000 фенове в неделната вечер на 7 януари. Това го слага преди всичко в телевизионния ефир с аудиторен дял от 19,6% (целева група възраст 4+). Младата телевизионна публика също избра сериала на Българска национална телевизия пред предаваното програмно наличие от останалите малките екрани, като 18,9% от феновете на възраст сред 18 и 34 години избраха да гледат Българска национална телевизия 1.




















































Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР