Вторият сезон на Игри на волята е вече в историята

...
Вторият сезон на Игри на волята е вече в историята
Коментари Харесай

Лъсна цялата истина за победителя от Игри на волята Милен

Вторият сезон на " Игри на волята " е към този момент в историята и си има своя победител в лицето на Милен, който още от старта на шоуто бе апетитен за един от финалистите.

В последния епизод на риалити формата, където Милен и Борислав се бореха със зъби и нокти за успеха, се появиха техните най-близки хора от фамилията. Борислав прегърна татко си, а Милен - брачната половинка и детето.
 Лъсна цялата истина за спечелилия от
Бащата на Борислав се държа извънредно почтено и поздрави съперника на сина си. Не такова необятно сърце сподели дамата на Милен, който всички сочат като образец за младото общество. Зрители на формата безусловно засипват жена му с обиди в обществените мрежи, защото не се е държала почтено на финала и напълно съзнателно игнорираше Борислав, което бе извънредно грозно.

" Хубаво семейство са, само че дамата на Милен извънредно неприятно усещане ми направи. Не отрази Боби, все едно го няма там. Трябваше да го поздрави най-малко. Знак на образование е това и почит към съперника, който е не по-малко заслужен от брачна половинка ѝ в тази борба ", е един от най-меките мнения против дамата на Милен.

" Бащата на Боби стисна ръка на Милен и се държа прелестно, до момента в който дамата на Милен се държеше все едно Боби го няма! Това приказва доста ", гласи различен коментар, който вади на показ привидната добрина на фамилията, която ни се натякваше по време на целия сезон.

" Съпругата на Милен толкоз беше заета със преиграването и приказката, която рисуваше, че не помни да поздрави Борислав.Фалшива показност ", е следващият коментар на неудовлетворен фен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР