Вторият сезон на играта, пренасяща познати от приказките и книгите

...
Вторият сезон на играта, пренасяща познати от приказките и книгите
Коментари Харесай

Забавиха излизането на втория сезон на The Wolf Among Us за следващата година

Вторият сезон на играта, пренасяща познати от приказките и книгите герои в модерните времена, ще се завърне още по-силен през 2019.
Telltale разкриха, че Сезон 2 на The Wolf Among Us няма да излезе, както беше по проект – още тази година. Причината за това са представени „фундаментални промени“ в студиото, които са настъпили скоро след анонса на втория сезон на играта. Оказва се, че съвсем четвърт от хората от студиото са напуснали от 2017 и това сериозна причина за забавянето. Но има и друга причина, а точно – проектите на студиото за смяна в метода на поднасяне на историята.

„И най-важното, ние сме отдадени към проучването на нови способи да разкажем нашите истории. Получаването на това в допълнение време ще ни разреши освен да се фокусираме над качеството, само че също по този начин и да опитвам и да преразгледаме някои неща, с цел да изработим нещо в действителност специално“, пишат Telltale.

Вторият сезон на The Wolf Among Us беше обявен предходната година и той още веднъж ще се придържа към комиксовите серии „Приказки“ на Бил Уилингъм.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР