Вторият сезон на хитовия сериал Вина“, продуциран от Българската национална

...
Вторият сезон на хитовия сериал Вина“, продуциран от Българската национална
Коментари Харесай

В очакване на новия сезон на сериала на БНТ Вина

Вторият сезон на хитовия сериал „ Вина “, продуциран от Българската национална телевизия, стартира на 7 януари 2024 година и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1. Обществената телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.

Вторият сезон на сериала „ Вина “ ще придвижи феновете обратно във времето. Този път, с цел да опише вълнуващата история на Марко и Катина – прадядото и прабабата на Филип. Действието се развива сред 1922 и 1941 година. За да пресъздаде достоверната атмосфера на предишното, креативният екип избира Кордопуловата къща в Мелник.

Виктор Божинов, режисьор: " Да се вършат епизоди в ера е комплицирано. Ние съумяваме в действителност да възстановим средата с доста елементи, с доста атрибут, с цел да може тя през екрана да звучи безапелационно. Но, несъмнено, най-важна е историята, която описваме, историята преди 100 години на едни по-различни хора, със напълно разнообразни нрави, с техните проблеми, сложности, драми. "

Александър Хаджиангелов, артист: " Марко е добре прочут във втори сезон като история, в този момент се появява в целия си искра... Това е един доста трудолюбив човек, който потегля от нулата и с твърдоглав труд реализира доста и завещава извънредно доста на поколенията след него. "

През новия сезон артистът Дарин Ангелов влиза в ролята на популярна историческа персона. Коя ще бъде тя обаче и по какъв начин ще промени хода на събитията в сериала, следва да разберем.

Дарин Ангелов, артист: " Изумих се какво око има първо Виктор Божинов и тази аналогия, която успяхме да създадем с тази персона. Зрителите могат да чакат още по-интригуващи, още по-вълнуващи събития и неща, които по никакъв метод не се загатват в първи сезон. "

Ева Данаилова, актриса: " Надяваме се, че за феновете ще бъде доста забавно да проследят живота по този начин в доста компактен формат съвсем целият им живот на нашите герои и да съпреживеят с нас трагичните обрати в ориста им. "

Преплитайки ловко предишното и сегашното, сериалът ще продължи да споделя за традицията на винарството и през новия сезон.

Виктор Божинов, режисьор: " Хвърляме светлина и малко върху въпроса във връзка с природата, и това до какъв брой природата и измененията и въздействието на индивида в природата може да повлияе на правенето на вино. Така че това е, мога да кажа, главната рамка, главната линия, която втори сезон ще споделя. "

И във втория сезон, както в първия, всеки епизод ще носи името на друг вид вино.

Репортаж: Аксения Ангелова, Димитър Балджиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР